Het 7e waterpolo scholentoernooi is alweer in zicht!

De afgelopen zes jaar was het waterpolo scholentoernooi elke keer weer een groot succes en daarom organiseert Z.V. Scholtenhagen ook dit jaar weer een scholentoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart 2018 in zwembad de Wilder. Het toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo en lekker korte wedstrijden tegen elkaar te laten spelen. Het fluitsignaal van de eerste wedstrijden zal klinken om 18:00 uur.

 

ZV Scholtenhagen hoopt dit jaar op een net zo grote opkomst enthousiaste waterpoloƫrs als afgelopen jaar. Toen deden er maar liefst 16 teams mee aan dit toernooi, afkomstig van twaalf verschillende scholen uit Haaksbergen en omgeving. Uitendelijk was de Bonifatius de winnaar die de prijs mee naar huis mocht nemen. Wie zal dit jaar de Ter Avest Sport 2000 wisselbokaal mee naar huis mogen nemen?

 

Iedere school zal inschrijfformulieren ontvangen, de bedoeling is dat deze inschrijfformulieren ingevuld naar ons worden gemaild. Ook niet-volledige teams en/of individuele spelers kunnen zich opgeven via het e-mailadres: wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl. De deelname is GRATIS en opgeven is mogelijk tot en met 9 maart 2018. De deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

 

Om het waterpoloƫn voor 24 maart alvast even te oefenen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen langskomen op de donderdagtrainingen in de Wilder op 15 en 22 maart van 19:15 tot 20:15 uur. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere leeftijden altijd welkom om te kijken of mee te doen met enkele trainingen.

 

Het maximum aantal teams dat deel kan nemen aan dit toernooi is twintig. Uit ervaring is gebleken dat dit aantal snel bereikt is, dus geef je zo snel mogelijk op via het bovenstaande e-mailadres. Vol is vol!

 

 

Leave a reply