Clubkleding

Clubkleding

Vanaf 2018 hebben we weer onze eigen clubkleding. Waterfly zal vanaf nu onze leverancier voor zwem- en waterpolokleding zijn. Voor het bestellen van de kleding wordt een pasavond georganiseerd om de kleding te kunnen passen en bestellen. De pasavond vind plaats op:

Vrijdag 19-01-2018 van 19:15 t/m 21:15

Op deze pasavond zullen alle maten van de clubkleding aanwezig zijn zodat iedereen alles goed kan passen. Voor de leden die op vrijdag geen training hebben en niet aanwezig kunnen zijn, zal op maandag 22-01-2017 een extra pasmoment worden aangeboden onder trainingstijd.

Je bestelt je kleding bij de zwemvereniging. Een week na de pasavond zal er een totaal bestelling bij Waterfly geplaatst worden. Vanaf dat moment is de levertijd 8 weken.

Wanneer de kleding is geleverd door Waterfly zal iedereen die een bestelling heeft geplaatst hiervan op de hoogte worden gesteld. De kleding zal dan op trainingstijden worden uitgedeeld.

De betaling is vooraf. Op de pasavond is het mogelijk om te pinnen.

De kleding die er aangeboden wordt is:

Product Prijs
Waterpolobroek  €            36,00
Waterpolobadpak  €            69,50
Korte zwemshort  €            45,50
Lange zwemshort  €            47,50
Shirt logo geborduurd  €            29,50
Short  €            33,00
Rugtas  €            33,00
Sporttas  €            42,00

De prijzen zijn inclusief verzendkosten en transactiekosten.

We willen als zwemvereniging een aantal artikelen op voorraad houden, zodat nieuwe leden direct hun clubkleding kunnen bestellen. Om die reden is het niet mogelijk om je kleding met opdruk met naam te bestellen.

Het voornemen is om 2 keer per jaar een pasavond te organiseren. Wanneer blijkt dat de afname te laag is zal dit worden aangepast naar 1 keer per jaar.

Voor meer vragen over de clubkleding of tussentijds bestellen kun je mailen naar: clubkleding@zvscholtenhagen.nl

Leave a reply