Trainingen aankomende week vervallen

Van 26 juni t/m 30 juni 2017 organiseren wij in samenwerking met zwembad De Wilder de nationale Zwem4daagse. In deze week vervallen helaas alle trainingen, maar niet getreurd je kunt natuurlijk mee doen aan de Zwem4daagse.

Tijdens de Zwem4daagse zwem je 10 banen, maar misschien ga jij de uitdaging wel aan en zwem je 20 of 30 banen. Naast het banenzwemmen zijn er van allerlei leuke activiteiten in en om het bad. Kun jij het langst aan de spijkerbroek hangen? Elke avond is de Zwem4daagse van 18.15-20.15 uur.

Daarnaast is in samenwerking met Haaksbergse ondernemers het jaarlijkse etalage spel weer georganiseerd. Iedere deelnemer krijgt een eigen lotnummer, tijdens de Zwem4daagse hangen in de etalages van de ondernemers lotnummers. Komt jouw lotnummer overeen met het lotnummer van de ondernemer? Dan heb jij een prijsje gewonnen, deze kun je ophalen bij de ondernemer.

Ook barst de strijd om de bokaal voor scholen weer los tijdens de Zwem4daagse. Neem zoveel mogelijk klasgenootjes / schoolgenoten mee naar de Zwem4daagse, misschien wint jullie school dit jaar dan wel de bokaal van de Zwem4daagse.

Opgeven voor de Zwem4daagse kan bij zwembad De Wilder en bij Ter Avest Sport2000. Ook kan het makkelijk via internet door op deze link te klikken: https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/199825/zv_scholtenhagen/

In de voorverkoop kost een startbewijs maar €10,-.

Op 26 juni en 27 juni kun je ook een startbewijs kopen, de kosten hiervan bedragen €12,50.

Als je nog een vraag hebt, mag je altijd mailen naar zwem4daagse@zvscholtenhagen.nl

 

Leave a reply