Wedstrijdzwemmen

!!! VACATURE: ZWEMCOMMISSIE !!!

ZWEMORGANISATIE:
Dit houdt in dat we mensen zoeken om de inschrijvingen en uitnodigingen voor de zwemwedstrijden te verzorgen. Zonder aanvulling wordt het lastig om de zwemmers aan de wedstrijden deel te laten nemen
BESTUURSFUNCTIE:
Een verbindingspersoon tussen zwemcommissie en bestuur. 2 tot 4 uur per 6 weken.
ADMINISTRATIE FUNCTIES:
Dit houdt in dat we nog op zoek zijn naar een vrijwilliger om de mail in de gaten te houden en naar een vrijwilliger die de startvergunning wil aanvragen voor de nieuwe zwemmers die wedstrijden willen gaan zwemmen.
Interesse? Mail ons gerust. Voor vragen gelieve eerst mailen naar zwemcommissie@zvscholtenhagen.nl.

De zwemafdeling bij ZV Scholtenhagen is verdeeld in verschillende niveaus. Naast werken aan je conditie en kracht, kun je bij de zwemafdeling ook terecht voor ontzettend veel gezelligheid. Ondanks het individuele karakter van de sport, gaan we altijd samen naar wedstrijden en toernooien. Hier zwemmen we als team voor de punten en de prijzen.

Heb je zin om ook deel uit te maken van dit gezellige, maar ook prestatiegerichte team? Kom dan eens een kijkje nemen op één van onze trainingen. Wil je weten bij welke training je het beste aan kunt sluiten? Klik dan eens op een van de knoppen hieronder om meer informatie te krijgen over de verschillende groepen.

Trainingstijden

Basiszwemmen (t/m 7 jaar):

Maandag 18:15 – 19:15 uur

Integratie (8 t/m 12 jaar):
Maandag 19:15 – 20:15 uur
Vrijdag 18:15 – 19:15 uur
Selectie (vanaf 12 jaar):
Maandag 19:15 – 20:15 uur
Donderdag 19:15-20:15 uur
Vrijdag 19:15-20:15 uur
Masters en trimzwemmen (volwassenen):

Donderdag 19:15 – 20:15 uur